معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار يزد با اشاره به مطالعات صورت گرفته در دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري، اظهارداشت: سند توسعه فرهنگي و اجتماعي استان را آماده اجرا داريم و اسناد ارتقا نشاط اجتماعي، ارتقا سرمايه اجتماعي و همچنين سندراهبردي سنجش در دست تهيه است.
به گزارش روابط عمومي استانداري يزد، "محمد علي طالبي" روز چهارشنبه در مراسم تكريم و معارفه مدير كل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري با اشاره به اينكه عمده سابقه كار من در دفتر امور اجتماعي و فرهنگي بوده است و از نزديك با كار اين حوزه آشنا هستم، اظهار داشت: به طبع در زندگي كمتر نگاه فرهنگي به موضوعات مختلف زندگي و جامعه داشته ايم كه يكي از اشكالات گذشته همين مقوله بوده است و امسال رهبري در اين خصوص تاكيد داشتند و سال جديد را به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي نام نهادند.
وي افزود: حجم بالاي كار اين دفتر، امور فرهنگي را تحت الشعاع خود قرار مي داد كه با تفكيك بخشي از امور از اين دفتر مثل انتخابات، تقسيمات كشوري و شوراها اميد است مسائل فرهنگي و اجتماعي پررنگ تر دنبال شود.
طالبي ادامه داد: مديران با تجربه خوبي عهده دار مديريت اين واحد بوده اند ولي ضعف توجه به بحث فرهنگي مشاهده مي شود و يكي از علل آن نبود نيروي متخصص در اين زمينه است كه ديد اجتماعي بيشتر از فرهنگي در نظر گرفته مي شود.
وي گفت: با توجه به دلايل ذكر شده، سبقه فرهنگي براي مسئول جديد اين دفتر در نظر گرفته شد تا استانداري در خصوص مسائل فرهنگي ارتقا يابد، مدير كل جديد سابقه بسيار خوبي در زمينه فرهنگي دارند و تحصيلات مرتبط با امور اجتماعي نيز در كارنامه ايشان ديده مي شود كه اميدوارم نتايج مطلوبي را به دنبال داشته باشد.
وي اظهار داشت: با توجه به سياست هاي دولت در بعد فرهنگي بايد رويكرد جديد در حوزه فرهنگي و اجتماعي در استان در نظر گرفته شود.
طالبي سرپرست سابق دفتر را فردي بسيار خوب و با انرژي و توان بالا دانست و گفت: مظلوم بودن مباحث فرهنگي وقتي به شهرستان ها مي رسد به مراتب بيشتر مي شود كه اين امر بايد در اولويت كاري اين دفتر قرار گيرد.
مدير كل دفتر امور سياسي و انتخابات استانداري نيز فعاليت حوزه اجتماعي را نيازمند دغدغه مستمر دانست و افزود: به دليل زوبازده نبودن كاردر حوزه اجتماعي و فرهنگي فعاليت ها براي جامعه ملموس و مشهود نيست.
"سعيد عبداللهي" با اشاره به تنوع كار موجود در اين حوزه، خاطر نشان كرد: به دليل گستردگي مهاجرت به استان، فرهنگ بومي در معرض خطر است كه بايد مورد توجه ويژه قرار گيرد.
وي تحقق اقتصاد مقاومتي را نيازمند فرهنگ پايدار عنوان كرد و گفت: سبك زندگي مقوله بسيار مهمي است كه مي تواند يكي از محورهاي اصلي كار قرار گيرد.
عبداللهي پيشنهاد كرد: يكي از جلسات شوراي معاونين خاص مسائل فرهنگي در نظر گرفته شود.
سرپرست سابق دفتر امور اجتماعي و فرهنگي نيز گفت: مدير جديد با فرهنگ عجين شده است و سابقه كار فرهنگي دارد كه انتخاب مناسبي بوده است.
"رضا زارع زاده" براي مدير كل جديد دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري آرزوي موفقيت كرد.
مدير كل جديد دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري نيز گفت:هنر ماست كه بتوانيمتجربه انباشته شده مديران سابق را استفاده كنيم و آغاز حركت مديريت جديد در امتداد پايانحركت مديريت قبلي باشد.
"مجيد جواديان زاده" جايگاه فرهنگ را طبق نظر رهبري بالاتر از اقتصاد عنوان كرد و گفت: استان يزد با توجه به پيشينه صنعتي خود نبايد از نظر فرهنگي دچار آسيب شود و بايد با فرهنگ به صورت علمي برخورد كرد.
وي در ادامه با اشاره به اينكه مسائل اجتماعي معلول رويدادهاي مختلف بوده و نياز به كار بخشي و ميان حوزه اي دارد، بيان كرد: بايد شبكه اي از نخبگان قدرت، ثروت و فكر با محوريت دفتر امور اجتماعي و فرهنگي ايجاد شود تا شاهد پيشرفت در امور باشيم.
جواديان زاده افزود: كاركرد شبكه مذكور اجماع در قبال مسائل اجتماعي و فرهنگي و ارائه راهكار در زمينه هاي مرتبط است.
وي شاخص هاي ارتقا اجتماعي در راستاي بهبود فضاي جامعه را ايجاد نشاط اجتماعي به معناي احساس سرخوشي مثبت و لذت بردن از زندگي، توسعه اجتماعي به معناي افزايش وسعت ميدان عمل اجتماعي شهروندان يزدي و سرمايه اجتماعي به معناي گسترش شعاع اعتماد مردم بيان كرد.
در پايان با اهدا لوح تقدير از سرپرست سابق اين دفتر قدرداني و با اعطاي حكم براي مدير كل جديد آرزوي موفقيت شد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 23,نوامبر,2024